language:
nl
en
de

Joost Hage - Golf Academy & Events

PGA professional - Director of Golf

Golfshows

De spectaculaire Joost Hage Golfshows

Joost Hage is een van de meest bekende golfprofessionals van Nederland mede vanwege zijn befaamde golfshows.

 

De Joost Hage Golftrickshow.


De Joost Hage Golfshow is een show van wereldklasse! In 2006 was hij te zien op het World Championship Trick Shot dat Joost zich tot de top drie van de wereld mag rekenen.

  

Joost heeft zijn jaarlijks vernieuwde, alom bekende en geroemde golfshow op banen door heel Europa en daarbuiten gegeven, vaak op uitnodiging van clubs ter gelegenheid van een golfweek of lustrum. Maar ook op uitnodiging van de Nederlandse Golf Federatie bij internationale golftoernooien en van grote bedrijven. Zelfs tijdens het Mittweida Open in Bangkok en driemaal tijdens de Canon European Masters in Crans Montana.


De inhoud van de golfshow waarbij het publiek heel nadrukkelijk wordt betrokken, wordt jaarlijks vernieuwd en uitgebreid met nieuwe stunts. Een aantal zeer spectaculaire tricks zal altijd terugkeren. Zo slaat Joost bijvoorbeeld golfballen weg met een autostuur maar ook met een hamer en tuinslang.

Staande op één been op een klapstoeltje slaat Joost met een tuinslang twee ballen van shafts af.

Er is niemand op de wereld die hem deze trucs nadoet. Joost slaat door middel van een gevulde ballenbuis een prachtige parabool van golfballen. Het meest begaafde en behendige onderdeel is wel het slaan met twee clubs.

Joost slaat tegelijkertijd zowel links- als rechtshandig een hele serie golfballen dezelfde richting op. Zijn nieuwste stunt is het slaan van een dubbele rij golfballen met twee clubs tegelijk!


Joost is gezegend is met een enorme balbeheersing en heel veel talent.

Voor de show gebruikt Joost speciaal voor hem en de show gecomponeerde muziek. Ook een groot aantal tricks wordt ondersteund en begeleidt door muzikale effecten. Een onderdeel van de show is bijvoorbeeld de warming-up of 'golfrap' waarbij het publiek, soms wel honderden tegelijk, warming-up oefeningen doet wat altijd veel hilariteit geeft. Tevens neemt Joost de gejaagde manager op de hak door in te spelen op het 'geen-tijd'-probleem. Het publiek wordt op nog meer momenten tijdens de show betrokken zo wordt er een aantal mensen uit het publiek gevraagd Joost 'te helpen' met onderdelen van de golftricks.


Hij heeft de show veelvuldig gepresenteerd zowel nationaal als internationaal (Europa, Azië en VS). De show kan zowel in het Duits, Engels en natuurlijk in het Nederlands worden gegeven. Locaties zijn er te kust en te keur. Vaak wordt Joost uitgenodigd als unieke afsluiting van een bedrijfsdag, een event of golfdag. Wat is er leuker dan na een gezamenlijke prestatie overdag een ontspannende, flitsende en sportieve afsluiting mee te maken die iedereen in opperbeste stemming brengt? Een sportief evenement is bij uitstek het middel om op een speelse manier de motivatie en het saamhorigheidsgevoel binnen een groep te bevorderen.
Zo leer je elkaar kennen.

De inhoud van de golfshow is innovatief. Het is een ontdekkingsreis door de wereld van het golfspel. Joost maakt mogelijk wat niemand kan bedenken.. laat staan nadoen! Hij slaat golfballen met een tuinslang, een hamer, een honkbalknuppel, een autostuur.. ga zo maar door! Hij slaat links en rechts om bomen heen. Golfballen slaat hij uit de meest uiteenlopende posities. Joost slaat zelfs zo uit de lucht zonder tee en staande op een dunne paal slaat hij ballen vanaf twee hoge shafts.Het publiek wordt nadrukkelijk betrokken wanneer Joost begint met de "warming-up" . Of wanneer hij iemand naar voren laat komen waarbij hij vanaf een afstand een golfbal haarscherp in het borstzakje van de persoon plaatst. Tevens bezorgt hij een heer uit het publiek de schrik van zijn leven wanneer hij "snoeihard" een bal tussen zijn benen door zal slaan.. We zullen niet alles verklappen maar de show van Joost Hage vergeet niemand.
Joost verwerkt in zijn golfshows nogal wat instructie op het gebied van golf. Toch is de show ook voor (nog) niet-golfers erg amusant. Jong en oud is na afloop van de show zeer enthousiast en wordt geïnspireerd en gemotiveerd door het zien van de behendigheid van Joost en alle mogelijkheden op het gebied van golf.

Deze shows zijn zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsdag, als afsluiting van een evenement of als hoogtepunt van een businessdag. Maar ook voor feesten, openingen van banen, partijen en andere events wordt de show van Joost regelmatig geboekt.

Vul het contactformulier in voor boekingen of bel 06-20 660 660 voor meer informatie of het vastleggen van uw optie.


                 Wie durft het aan .. een kwestie van vertrouwen!


 


Noot:
De Golfshow van Joost Hage is auteursrechtelijk beschermd.
Het is dan ook verboden voor derden om de Joost Hage Golfshow openbaar te maken en/of te verveelvoudigen. Hieronder valt onder andere het recht om kopieën en reproducties van de Joost Hage Golfshow te maken, te verkopen of om van dit werk afgeleide producten te maken en het werk publiekelijk tentoon te stellen. 

 

temp

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Fotoalbum

Foto's bekijken
Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht
-Joost Hage
This text is replaced by the Flash movie.