language:
nl
en
de

Joost Hage - Golf Academy & Events

PGA professional - Director of Golf

Aan de slag door Joost Hage in De Telegraaf

Om de drie weken wordt een hele pagina in De Telegraaf besteed aan Golf. Joost is verantwoordelijk voor de inhoud van deze rubriek, de foto's zijn van Johannes Dalhuijsen en het geheel komt tot stand onder verantwoording van Paul Rijpkema.

De Telegraaf leert u GOLFEN door Joost Hage

Pre-shot routine en de swingDE snel groeiende populariteit van golf heeft alles te maken met meer vrije tijd, een toenemende welvaart en een veranderd imago van golf: een spel dat iedereen kan spelen, van jong tot oud. Steeds meer banen scheppen kansen voor iedereen die ermee wil beginnen. Golf is heel eenvoudig, wat u misschien verbaast.Veel problemen worden veroorzaakt door eigen tekortkomingen. Grijp daarom altijd terug op de basistechnieken. Ik ga u in een nieuwe serie inzicht in het spel geven en het niveau van veel lezers op een hoger plan brengen. We beginnen met de swing en swingoefeningen. Ondersteund met foto’s en videobeelden op internet. Gratis golfles voor twee miljoen Telegraaflezers!

Golfles
Ook speciaal voor onze lezers geeft Joost Hage golfinstructies van zondag tot en met dinsdag op locatie Amstelborgh in Amsterdam. Wilt u golflessen bij Joost Hage volgen, dan kunt u informatie inwinnen via info@joosthage.nl

temp

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht
-Joost Hage
This text is replaced by the Flash movie.