language:
nl
en
de

Joost Hage - Golf Academy & Events

PGA professional - Director of Golf

Joost Hage Golftrickshow

It’s a kind of magic!


Joost Hage (1963) is hartstochtelijk en gedreven golfer sinds zijn dertiende jaar. Hij werd in 1981 Nederlands jeugdkampioen en speelde in het Nederlands Junior Team en in het Nationale team. In 1982 wint hij het Nationaal Open voor amateurs en professionals en in 1983 wordt hij professional. Hij is dan 20 jaar en bezit het vermogen om mensen te boeien met zijn golfspel. Hij bedenkt als twintiger een eigen act als afsluiting van een golfdag. Vijfentwintig jaar later treedt hij wereldwijd op met een fascinerende golfshow gecombineerd met muziek en bijna onmogelijke shots. De voorstellingen zijn imposant door het gebruik van toepasselijke geluidseffecten en de hoogte en lengte van de shots.
Het is entertainment in combinatie met jongleren, acrobatiek en perfecte beheersing van het golfspel. De golfshow is een onvergetelijk optreden en Joost verovert nog altijd de harten van de toeschouwers.


De golfshow is een leidraad voor het golfspel en wordt rustig opgebouwd om vervolgens met ongekende hoogtepunten te eindigen.
Met enige regelmaat haalt Joost een vrijwilliger uit het publiek die hij binnen enkele minuten de meest ondenkbare slagen laat uitvoeren. Het lijkt wel magie!
Joost laat in zijn golfshow zien hoe eenvoudig het spel eigenlijk is. Met het grootste gemak slaat hij links en rechts om bomen heen. Met twee stokken of hockeysticks tegelijk, met een tuinslang en zelfs met de achterkant van een club weet hij elke golfbal perfect te raken. Buitengewoon is zijn talent om jong en oud te enthousiasmeren.

 

De Joost Hage golfshow is onvergelijkbaar met welke show of vorm van entertainment dan ook, je moet het gezien hebben.
Als afsluiting van een finaledag, een bedrijfsdag, een toernooi of lustrum is de Joost Hage golfshow het hoogtepunt van uw event. Informeert u naar de mogelijkheden. E-mail: info@joosthage.com 

 

 

 

 


temp

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Fotoalbum

Foto's bekijken
Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht
-Joost Hage
This text is replaced by the Flash movie.