language:
nl
en
de

Joost Hage - Golf Academy & Events

PGA professional - Director of Golf

Verbeter uw spelniveau

Door het volgen van een speciale Golf Masterclass onder leiding van Joost Hage zelf verbetert u uw spelniveau gegarandeerd.De Joost Hage Masterclass voor de golfers met het niveau richting de single handicap

Programma
Met behulp van theorie, cases in de praktijk en eigen inbreng volgt de deelnemer een interactief programma, met het doel een strategie te ontwikkelen voor selfcoaching en verbetering van het golfspel. Dit gebeurt door middel van diverse instructies die de gevorderd golfer kan aanwenden om tot betere prestaties te komen.
In deze Masterclass wordt aandacht besteed aan specifieke onderdelen en finetuning van uw golfspel. Er worden videaoanalyses gemaakt en uw golfspel wordt direct in de praktijk aangepakt.

Locatie
In combinatie met een goed hotel en een prachtige golfbaan is het mogelijk een Masterclass van twee of meer dagen te boeken.


Data
in overleg en op verzoek. 

Certificaat
Na succesvolle afronding van de golfweek ontvangt u een Masterclass certificaat.

Persoonlijk advies
Wilt u weten of het volgen van een Joost Hage Masterclass de juiste keuze voor u is? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies. Ook als de Masterclass niet bij uw niveau, doelstellingen of ervaring aansluit, geven wij u dat eerlijk aan. Interesse? Stuurt u een email naar info@joosthage.com onder vermelding van Masterclass, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.


temp

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht
-Joost Hage
This text is replaced by the Flash movie.